OPTOCHT


Informatie Groesbeekse optocht

De Groesbeekse optocht start dit jaar op 23 februari om 13:00 bij 't Kruus op de Stekkenberg.


HET KEULEN VAN GELDERLAND

Alle informatie over de optocht van Groesbeek vind je vanaf nu op de website van het Samenwerkend Orgaan Karnaval Groesbeek..

SOK Groesbeek

Inschrijven


Inschrijven voor de optocht van Groesbeek

Inschrijven voor de grote optocht van Groesbeek doe je vanaf heden op de website van het SOK Groesbeek.

SOK Groesbeek

Veelgestelde vragen


Hieronder hebben we voor u wat antwoorden op veel gestelde vragen neergezet. Wellicht dat we uw vraag hiermee beantwoord hebben. Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neemt u dan gerust contact op met Harry Eijkhout 06-51935334 of Patty Peters 06-15325292 (tussen 18:00-20:00 uur). Of mail naar optocht@defeestneus.nl

Veelgestelde vragen

Deelname aan de grote optocht, wat kost dat?
Niets, deelname aan de optocht is gratis.
Is er een limiet aan het aantal inschrijvingen gesteld?
Ja, de organisatie heeft wegens het grote aantal inschrijvingen een limiet van 170 startnummers gesteld. Echter, heeft u al eens eerder deelgenomen dan bent u verzekerd van deelname.
Wat als ik een idee heb en dat is er al?
Een idee mag per categorie maar één keer uitgevoerd worden. Een idee mag wel door een andere categorie uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld een wagen schrijft zich in met het idee ‘Wat is het fijn om met de Carnaval in Groesbeek te zijn’. Dan mag een wagen niet met hetzelfde idee meedoen. Een duo mag dat echter nog wel. Mocht het bij inschrijven blijken dat dit voor u van toepassing is, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
Tot wanneer kan ik me inschrijven voor de optocht?
Zondag, één week vóór de aanvang van de optocht kunt u zich inschrijven voor deelname aan de optocht.
Waar kan ik het startnummer ophalen?
Op vrijdagavond (de start van het Groesbeeks Carnaval) kunt u uw startnummer afhalen in de feesttent op het Marktplein vanaf 20:00 uur.